Ahnelight - Stearinlys i en klasse for sig selv


Håndlavede stearinlys

Håndlavet kvalitet

Stearinlys er mindst lige så vigtige som stagen du sætter dem i. Med de rigtige lys, kan du løfte stemningen og hyggen til et helt nyt niveau. Vi har startet et samarbejde med Ahnelight for at kunne give dig de smukkeste håndlavede lys her på shoppen.

Stearinlysene fra Ahnelight er lavet af 100% stearin med bomuldsvæge. For at give dem deres karakteristiske udseende, bliver der brugt 90% genanvendt, indfarvet stearin. Kronelysene er 20 cm høje, og brændetiden er ca. 6 timer medmindre lyset står i træk. Hvert lys er nænsomt designet og dyppet, pakket i kasser med hø og sendt afsted fra Ahnelights værksted.

Vores udvalg

Vi har valgt, i samarbejde med, og kyndig rådgivning fra Ahnelight, at få lavet tre varianter af lys. Den ene er vores dryp-serie, som er kendetegnet ved hvide kronelys med dryp af stearin, i et væld af farver. Den anden er en af bestsellerne hos Ahnelight. Nemlig de dyppede lys i flotte farver. Med et rent og stramt design er de stilfulde, men samtidig farverige og sprælske. Den tredje variant er vores yndlings. Nemlig den vi kalder “De nøgne”. Dem er vi indtil videre de eneste i Danmark som forhandler.

Farvefuld

Ahne light stearinlys

Frustration tændte flammen

Ahnelight startede i efteråret 2020, ud fra frustrationen om at have det perfekte hjem, med de rigtige (og meget populære) snoede stearinlys. Herfra udsprang ideen om at lave noget uperfekt, grimt og grumt. De første lys, som blev skabt i det perfekte hus i Horsens, var præget af provokerende tekster og stearin der løb til alle sider. Siden er designet blevet finpudset og raffineret. Det viste sig hurtigt at det ikke kun var huset i Horsens der havde brug for at få en “grim” kontrast til den perfekte hverdag. Allerede fra 3. uge af Ahnelights eksistens eksploderede salget, og herfra er resten historie, som man siger.