Lexon Mino+ - Imponerende lyd fra lille højtaler


Lexon Mino+ er Lexon's opgraderede svar på bestselleren Mino. Den smarte lille højtaler leverer fantastisk på trods af dens lille størrelse. Mino+ er faktisk ikke meget større end at den kan være i din håndflade. 

Udover at levere god lyd og have en lille størrelse, byder Mino+ på et tidsløst og stramt design, som kommer i flere farver. Der er masser af overraskelser når man dykker ned i specifikationerne, og det kommer vi ind på længere nede i artiklen.

Lille, men kraftfuld følgesvend

Mino+ højtaleren fra Lexon kan stå på fladen af din hånd og leverer imponerende 3W lydkvalitet. Udover at give god lyd kan højtaleren med sin lille størrelse og lave vægt nemt tages med i tasken eller lommen. Uanset om du skal være hjemme eller ude giver Mino+ dig flot design, lækker lyd og masser af fleksibilitet. 

Mino+ er blevet opgraderet fra den tidligere Mino model til nu at understøtte trådløs opladning. Har du ikke mulighed for at oplade trådløst, kan du nemt oplade højtaleren med det medfølgende USB-C kabel. 

Fuldt opladt klarer Mino+ op til tre timer afspilning

Smarte features

Udover at være lille og kraftfuld byder Mino+ på masser af smarte features, som man ikke nødvendigvis forventer af en bluetooth højtaler. 

Med den indbyggede TWS teknologi, kan du sammenkoble to Mino+ højtalere og få lyd i omsluttende stereo. Udover at kunne sammenkoble Mino+ finder du under højtaleren en lille diskret knap som giver dig mulighed for at styre kameraet på din telefon. På den måde kan højtaleren bruges som en fjernbetjening, når du skal have taget billeder. Samme knap kan bruges til at styre opkald fra din telefon, så du kan foretage håndfri opkald. Mino+ højtaleren har også en indbygget mikrofon som du kan bruge når du taler i telefon.

Designet af Quaglio Simonelli

Designfirmaet Quaglio Simonelli består af de to designere Andrea Quaglio og Manuela Simonelli som begge tager udgangspunkt i deres omgivelser. Derfor bærer deres design oftest præg af en velkendt form, kombineret med et uventet og poetisk træk.

Farver til enhver smag

Mino+ er en fin lille højtaler som du nemt kan have med dig rundt. Den kan bruges både alene er sammenkoblet i par, og den er en god følgesvend som giver dig fleksibilitet i hverdagen. Mino+'s lækre design og lyd er bakket op af et flot udvalg af farver, og du kan garanteret finde en der passer til lige din smag. Lad Mino+ lyse op i dit hjem og gør hverdagen lidt mere farverig, eller giv Mino+ i gave til en du holder af. 

Vælg din Mino+ her