Lexon Tykho 3 - Sjov og praktisk radio


Lexon Tykho er et af de mest ikoniske produkter fra Lexon. Tykhos retro design leder tankerne hen på de helt tidlige radioer, men den nye model er selvfølgelig opdateret som moderne bluetooth højtaler med en kraftig 3W lyd.

Tykho så for første gang verdens lys for over 20 år siden, og er det første stykke design som blev vist på forsiden af Time Magazine. Det er siden blevet et ikon inden for fransk design, og nu kan du også få den ikoniske radio hjem til dig. 

Radio og bluetooth - det bedste af to verdener

Nyd dine favoritprogrammer ved at trykke på FM knappen og brug antennen til at tune ind på din foretrukne radiostation. Hvis du hellere vil smide din egen playlist på, forbinder du nemt din telefon eller tablet via bluetooth. 

Tykho har en flot gummibelægning som gør at den kan klare fugt og vandstænk. Den er derfor perfekt til at holde dig selskab i køkkenet, mens du tager opvasken, eller på badeværelset mens du gør dig klar til dagens gode gerninger.

Fuldt opladt holder Tykho 3 i op til 20 timer, og når det er tid til en opladning kan du nemt koble den til med det medfølgende mikro-usb kabel.

Fyld rummet med farver og god musik

Lexon Tykho vil med garanti lyse op i rummet med sin friske farve og gode lyd. Pryd hjemmet med en moderne klassiker og gør hverdagen lidt mere farverig. 

Vælg din yndlingsfarve her.

Designet af Marc Berthier

Marc Berthier er en fransk designer og arkitekt, som har samarbejdet med Lexon i flere år. Gennem årene har han vundet bl.a. Grand Prize National Industrial Design, Compas d'Or Italy, Gabriel Prize, the Medal of Art and Industry i Frankrig, Design Plus Award og Form Design Award i Tyskland, for at nævne nogle stykker. Flere af hans værker er udstillet på det franske museum for moderne kunst og på MoMA i New York.